10 december 2011

UNA Kekerdom swingt samen met DES het jaar uit.

UNA SWINGT HET JAAR UIT! ♪♫♪♪♫♪♫♪♪♫.   Samen met muziekvereniging DES uit Leuth organiseerde UNA Kekerdom op zaterdagavond 10 december in haar gebouw aan de Weverstraat  weer een “uptime” concert. De avond begon met een optreden van DES onder leiding van hun nieuwe Andy Kievits uit Millingen aan de Rijn. Na de pauze speelde UNA op een manier, dat deed denken aan een Amerikaanse Big Band. Daarbij trad Marianne, de dochter van de dirigent van UNA op als solozangeres. Tijdens deze avond werd op feestelijke wijze afscheid genomen van een aantal dames, die jarenlang als vrijwilliger bij de UNA werkzaam zijn geweest. Dit zijn: Joke Giesen, Wil Awater, Jo Tielkes, Riky Kop en Gerda Knoop. Zij kregen een bloemstuk en een tegeltje van de vereniging. Muzikaal was het een fijne avond. zie de foto’s

DSC_2879_UNA