10 december 2011

20 jubilarissen bij jubilerende Ooijse Vrouwenbeweging

De Vrouwenbeweging uit Ooij, die zaterdag 10 december 2011 haar 65 jarig jubileum vierde, kon deze keer maar liefst 20 jubilarissen eren, voor hun langdurige lidmaatschap van de vereniging. Twee van de dames waren al 60 jaar lid en de rest varieerde in lidmaatschapsjaren  van 25 tm 55 jaar. Omdat niet alle jubilarissen bij het feest aanwezig konden zijn, waren een aantal van hen al thuis bezocht. De festiviteiten van de vereniging vingen aan met een H. Mis in de H. Hubertuskerk met diaken Henk Nieuwenhuis als voorganger. Daarna werd het feest voortgezet in dorpshuis de Sprong, waar ook de huldigingen plaats vonden. Zij kregen bloemen en een cadeau uit handen van de wethouders Leidy van der Aalst en Ria Barber.. De daarop volgende receptie werd druk bezocht door andere verenigingen uit Ooij. De dag werd besloten met een gezamenlijk diner in het dorpshuis zie de foto’s

DSC_2605_jubilarissen_vrouwenbeweging

 

J

Jubilarissen,  de dames:
60 jaar: G.Arnts-Vermeulen; C. Arnts-Willems.
55 jaar: A.Bartels-Mokkink, D. van Kerkhof-van Bommel, A.v.d. Brink-Hendriks
50 jaar: M.Vermeulen-Pouwels; L.Derksen-Kuster; A.Jansen-de Leeuw;  N.v.d. Brink-Awater; D.Verhoeven-Awater; Braam-Rossen.
40 jaar: C.v.d. Brink-Eikhout; A.Wulterkens-Hendriks; M. Basten-Arnts; M.Strik-Ebben; A.de Haas-Braam; R. van Haaren-Groothuizen.
25 jaar: J.Groothuizen-Hubbers, W.Terwindt-Groothuizen; H.Schel-Dijkstra.