24 november 2011

HISTORISCH VERVOER ZOEKT CREATIEVE VERSTERKING

De stichting Historisch Vervoer, u weet wel, van die 1e zondag van juli, is op zoek naar versterking van het stichtingbestuur. Vraag jij je ook wel eens af hoe deze stichting het jaarlijks, samen met zo’n 45 vrijwilligers, weer voor elkaar krijgt voor vele duizenden mensen een mooie dag te verzorgen? Zou je ook wel eens al je energie , je enthousiasme en je creativiteit belangeloos hier op los willen laten? Klinkt samenwerken, organiseren, regelen, overleggen, brainstormen , altijd weer wat nieuws verzinnen als een uitdaging voor jou ? Heb jij passie en interesse voor oldtimers? Woon je in Millingen a/d Rijn of de directe omgeving? Én….. iets wat minstens zo belangrijk is en waar we veel tijd aan willen besteden tijdens deze zoektocht …….. denk jij te passen bij ons team en gaat er een klik ontstaan dan  zou jij wel eens de geschikte persoon kunnen zijn om samen met ons het 25e Historisch Vervoer voor Millingen a/d Rijn en al die oldtimerliefhebbers in elkaar te zetten. En hoewel oldtimers anders doen vermoeden nodigen wij met name ook de Young-timers uit hierop te reageren. Denk niet: dat kan ik niet. Wij kunnen het ook! Is je interesse gewekt en wil je hier serieus in stappen, aarzel dan niet, stuur ons een mail met je gegevens en overweging waarom JIJ mee wilt werken aan het grootste evenement van Millingen a/d Rijn! Mail: info@historischvervoer.nl  Reageren vóór 30 november a.u.b. Voor nadere informatie kijk op onze site : www.historischvervoer.nl Heb je nog vragen:  bel Harrie Coerwinkel 0481-432954 ( ’s avonds) of Roos Thijssen 06-52674289.

foto_2008_jahn-remy_2

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.