13 november 2011

Vandaag de 6e Bastenrun in Ooij

Vandaag, zondag 13 november 2011, wordt voor de 6de keer de Bastenrun in Ooij gehouden. De kinderloop start om 10.00 en bestaat uit drie leeftijdscategorieën, die elk een rondje lopen. De start van de 5 en 10 km is om 11.00 uur. Na de start rennen de deelnemers het dorp uit langs het kasteel. Vervolgens lopen over het straatje in natuurgebied De Hegstraat: de 1ste kilometer zit erop! Dan de dijk op, langs de Waal met links recreatieplas de Bisonbaai en rechts een drinkpost bij Oortjeshekken. Als ze de dijk verlaten gaan de lopers over De Bouwkamp op weg naar de laatste kilometer en door naar het centrum van Ooij bij dorpshuis ‘de Sprong’ waar de finish ligt. Een deel van het dorp is afgezet, waardoor enige verkeershinder zal ontstaan. zie foto’s van de Kids Run.

DSCF3165_Bastenrun