13 november 2011

Peter Verhoeven Prins Carnaval in St. Hubert

De oud- Ooijse Peter Verhoeven (broer van o.a. Darwin) is zaterdagavond Carnavalsprins geworden in het Brabantse Sint  Hubert bij CV de Bokken. Hij gaat het komende seizoen in als prins Peter de Vierde. Peter is geboren Ooijenaar en heeft jaren gewerkt bij slager Boy Stappershoef. Peter en Patricia hebben jaren gewoond in de Kon. Julianalaan en in de van de Venstraat. Na de geboorte van hun eerste dochter Tessa zijn ze verhuisd en gaan wonen in het geboortedorp van Patricia.Peter is bij zijn schoonvader in de zaak gaan werken (Manders sportprijzen) en maakt daar tevens op regelmatige basis mooie banners, stickers en andere uitingen voor de Optimist, C.V. de Deurzakkers en de schutterij Eendracht. In Sint Hubert is hun 2e dochter Maud geboren. Peter is coach van het vrijdagavond zaalvoetbal team en Patricia speelt in het Joekskapel / dweilorkest Engsele. Zie voor foto’s.

prins_Peter_Verhoeven

zie site St Hubert