11 november 2011

Brommers Kieke bej Net Aecht in Groesbeek

Brommers Kieke bej Net Aecht.  Onder deze titel presenteert cv Net Aecht op zaterdag 26 november haar nieuwe Prins of Prinses Ummenie in Groesbeek.  In nauwe samenwerking met bromfietsclub de Blauwe Walm zal een avond vol Groesbeekse entertainment worden gepresenteerd in het culture centrum De Mallemolen.  De hele avond zal in het teken staan van de jaren ’60 en ’70. Zo is er de gehele avond voor iedereen de gelegenheid om “brommers te kieke” ien en rondum de Mallemeule. Traditiegetrouw zal aan het begin van de avond Prins Ummenie, Matje d’n 51ste, zijn attributen moeten inleveren bij de voorzitter Bertus Rieken. Na een avond vol gezellige Groesbeekse muziek, van o.a. Push Inn, Alt van Huus en ’t Zeivertröpke, zal de Raad van Elf zijn intrek nemen in een heuse ouderwetse Groesbeekse soos. Tijden van `de blokhut` en de ouderwetse jeugdhonken zullen herleven als de herinneringen in een sketch aan het publiek worden getoond. Omstreeks 23.11 uur zal uit hun midden de nieuwe Ummenie worden gekozen. Na de installatie van de nieuwe Ummenie zal het duo Frank Weijers en Luc Berber de Mallemolen laten ronddraaien met hun Oostenrijkse harmonicapower en Rowwen Heze muziek. Kortom een avond voor jong en oud in het hartje centrum van Groesbeek. De entree is gratis.

FRV_0855

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.