3 november 2011

Bram Moszkowicz spreekt voor ondernemers

Advocaat Bram Moszkowicz sprak donderdagavond in de Linde te Groesbeek voor een volle zaal met ondernemers uit de gemeenten Groesbeek, Ubbergen en Mook en Middelaar. Met zijn verhaal, dat hoofdzakelijk over zaken uit het Strafrecht ging (wat moet je doen als je toch “per ongeluk” met justitie in aanraking komt, stemde hij veel ondernemers tot nadenken. Maar ook wist hij de lachers op zijn hand te krijgen. Na zijn inleiding was er voor de ondernemers de kans om hem persoonlijk vragen te stellen, hetgeen tot interessante vragen en antwoorden leidde. De avond werd geleid door Thed Maas, redacteur van de Ondernemer van Dagblad de Gelderlander. zie de foto’s

DSCF0323_moszkowicz

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.