1 november 2011

Inloopavond nieuwbouwplannen Leuth op 9 november.

Maak kennis met de nieuwbouwplannen op de Pastoor van Tielstraat te Leuth. Aan de Pastoor van Tielstraat in Leuth waar voorheen 20 huurwoningen stonden zal in het 1e kwartaal van 2012 gestart worden met de verkoop van 15 nieuwbouwwoningen! Op woensdag 9 november a.s. zullen de plannen gepresenteerd worden en kunnen geïnteresseerden zich in laten schrijven.  De nieuw te bouwen woningen aan de Pastoor van Tielstraat vormen een in opzet gevarieerde wijk. In de eerste rij worden de woningen afgewisseld met koop- en koopgarantwoningen. Daarbij is tevens een huurwoning opgenomen. In de volgende rij worden twee-onder-een kapwoningen gerealiseerd. Als sluitstuk komt een blok van drie luxe woningen. De woningen hebben een warme en aansprekende jaren 30 architectuur en sluiten daarbij naadloos aan bij de bestaande bebouwing in Leuth. De woningen variëren in woonoppervlakte tussen circa 110 m² en 150 m². Dit plan is de eerste fase van de in totaal 37 woningen die er gebouwd gaan worden door bouwcombinatie GroenlandUbbergen BV. De twee vrije kavels bieden de mogelijkheid om in eigen beheer uw droomhuis te verwezenlijken. Bent u nieuwsgierig naar de plannen kom dan woensdag 9 november a.s. tussen 17.00 en 19.00 uur op de inloopavond in Café-restaurant ‘De Rosmolen’ gelegen aan het Kerkplein 1 te Leuth.

NIEUWBOUW_JPG