29 oktober 2011

Feestmiddag 60 jarige KBO in de Sprong

Op 27 oktober werd feestgevierd met de leden van de jubilerende KBO uit Ooij. Er waren rond de 220 leden aanwezig in dorpshuis de Sprong. Tijdens het middagprogramma trad Theatergroep “Mooi Weer” uit Arnhem op. Zij gingen in een keuken, zoals die er zo’n 60 jaar geleden uitzag,  met liedjes en sketches terug in de tijd. Erg vermakelijk en erg toegesneden op het publiek. Kwaliteit!  Een deel van het middagprogramma werd bijgewoond door de heer Warmerdam, vestigingsdirecteur van Rabobank Rijk van Nijmegen en burgemeester Wilbers. Tegen het einde trad de van musical, radio en TV bekende, Arno Kolenbrander op. Ook hij verzorgde een programma dat op het publiek was afgestemd en had zelfs de moed om een liedje, dat niet zo aansloeg, af te breken en door een ander te vervangen. Hij haalde ook Patricia “van de kaas”, zoals hij haar noemde, naar het podium om samen met haar naast het reclamemeisje van de door haar aangeprezen kaas op de foto te gaan. (Patricia heeft de schalen met kaas en worst geschonken). De Ooijse KBO kan terugkijken op een zeer geslaagde jubileumviering en ze zien al weer uit  naar hun “Dreesviering” over 5 jaar. Alle hulde ging uit naar de commissie, die dit alles heeft georganiseerd, en zij werd dan ook aan het slot  door de voorzitter nogmaals bedankt en van een attentie voorzien. Bravo! Namens het bestuur van de KBO Ooij, Alex Derksen. zie de foto’s

DSCF9078_mooi_weer