28 oktober 2011

Allerzielenconcert projectkoor Heilig Landstichting

Wings of the Morning. Dat is de naam van het Allerzielenconcert dat de komende dagen gegeven wordt door het projectkoor Heilig Landstichting. De dagen zijn op zaterdag 29 oktober 2011: om 20.00 uur in de Cenakelkerk, Mgr. Suysplein, Heilig Landstichting ; zondag 30 oktober 2011:  om 15.00 uur in de Corneliuskerk, Dorpssingel, Beuningen en om 20.00 uur in de Elisabethkerk, Markt, Grave woensdag 2 november 2011: om 19.30 uur in de Stifts- und Wallfahrtskirche St. Peter und Paul, Kranenburg (Dld.) We zingen door middel van muziek en teksten van uiteenlopende componisten over afscheid, verdriet en rouw, en zoeken verlangend naar een helder licht in de donkere nacht.  Het Projectkoor wordt begeleid door Geert Verhallen. Het geheel staat onder leiding van Sophia Brink. Wij stellen uw aanwezigheid zeer op prijs. De deuren zijn open vanaf een half uur voor aanvang van het concert. De toegang is gratis, evenals het uitgebreide programmaboekje. Na afloop van het con­cert wordt een vrijwillige bijdrage in de gemaakte kosten bijzonder op prijs gesteld. Projectkoor Heilig Landstichting

DSCF6520projectkoor