22 oktober 2011

Opening expositie Paul Ernich in Spijker

Vrijdagavond vond in Hotel-cafe-restaurant ’t Spijker in Beek de opening plaats van de schilderijenexpositie van Paul Ernich uit Kekerdom. De expositie omvat een aantal schilderijen van landschappen uit zijn directe omgeving (10) en een aantal klassiek geschilderde stillevens. De expositie is van vrijdag 21 oktober tm 30 oktober en is doorlopend geopend. Paul zelf is de beide weekenden aanwezig van 13.00 uur tot 17.00 uur. zie de foto’s

DSCF7175_Paul_van_Ernich

Pauls omzwervingen in het mysterieuze laboratorium van de klassieke schilderschool en zijn prachtige woonomgeving vormen de inspiratiebronnen voor deze unieke tentoonstelling. Tien landschappen, geschilderd in olieverf, welke een zomerse, warme sfeer uitstralen. Locaties waar je uren zou kunnen vertoeven, herkenbaar voor de bewoners van deze streek (Ooijpolder en heuvelrug Beek-Ubbergen). Tijdens de expositie worden ook enkele  stillevens van Paul getoond. Paul van Ernich is inmiddels bekend om zijn klassiek geschilderde stillevens, naakten en portretten. Zijn vakkennis op dat gebied is uniek te noemen. In november reist hij weer naar Los Angeles om daar
te doceren. Naast autonoom werk schildert hij ook veel in opdracht. Kijk gerust eens op www.paulvanernich.com voor een werkoverzicht en praktische informatie over exposities en lesmogelijkheden. Feestelijke opening vrijdag 21 oktober 2011 om 20.00 u met een hapje en een drankje! Openingstijden: 21 – 30 oktober 2011, doorlopend. De kunstenaar is beide weekeinden tussen 13.00 u en 17.00 u aanwezig.