20 september 2011

Schutterij Eendracht naar Nutterden

Voor de 26e keer bracht de Ooijse schutterij Eendracht maandagavond een bezoek aan de kermis- en schuttersfeesten van de AGS (Algemeine Schützen Gesellschaft in Nütterden. Daar werd eerst een vendelhulde gebracht voor het zittende koningspaar, dat ook dit jaar voor de tweede opeenvolgende maal het Koningspaar van Nütterden is. In tegenstelling tot andere jaren ging het feest in de feesttent deze keer om de jeugdprinses Doreen Ingenbleek, die bij het prinsenschieten de winnares werd en die met haar troon het middelpunt van deze avond vormde. En dat werd een succes. De jeugdige troon zorgde er voor, dat het een geslaagde avond werd. zie de foto’s

DSCF0110_Nutterden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.