9 september 2011

Kermisweekend Ooij

Het komende weekend (10 tm 13 september) worden in Ooij de kermis en schuttersfeesten gehouden. Op het Reiner van Ooiplein is een gezellige feesttent/danssalon ingericht en staan de kermisattracties opgesteld. Voor de zevende keer worden deze feesten nu samen met café-restaurant De Vink georganiseerd. Op zaterdag is er vanaf 14.00 uur een kindermiddag in de feesttent, waarbij Clown Fleur de kinderen zal bezig houden. Om 19.00 uur is er een schuttersmis in de St. Hubertuskerk en om 20.30 uur is er een feestavond in de danssalon m.m.v. de showband JETSET en ook D.J. Tony Star zal aanwezig zijn. Op zondag 11 september is er eerst om 15.30 uur een rondgang door het dorp met een vendelhulde voor het konings- en het keizerspaar. Na de inhuldiging van het nieuwe koningspaar, Ton en Marian Thomassen, gaat het gelijk door tot  omstreeks 23.00 uur met muziek van SUMMERLAND. Maandagmorgen gaan de schutters in optocht naar het koningshuis, gevolgd door een bezoek aan de pastorie. Om 13.00 uur volgt dan het middagprogramma met het orkest SUMMERLAND. DJ Robert Powels zal op zijn eigen manier de tent “weer op z’n kop” krijgen. Ook zij gaan weer tot in de avond door. Omstreeks 14.00 uur zal Prins Carnaval, Prins Peter, met zijn gevolg aanwezig zijn. Dinsdagmiddag vanaf 14.00 uur volgt de Matinee en om 20.00 uur is het slotbal. Alles met het orkest Summerland. Iedereen een fijne kermis toegewenst!

Poster_kerm_11