3 september 2011

Bartje vecht door in Ooij.

Opnieuw probeert “Bartje” uit Ooij een schadevergoeding te krijgen voor zijn verwijderde winkelwagen, welke op 6 maart 2010 uitbrandde in de Prinses Beatrixstraat in Ooij. De wagen, welke bij hem nooit als winkelwagen in gebruik was geweest, maar veel overlast veroorzaakte  en onrust zaaide in de Prinses Beatrixstraat, werd na de brand op last van de gemeente Ubbergen verwijderd. Eerst al stelde hij, dat de gemeente dat nooit had mogen doen en dit ook niet door het betreffende loonbedrijf uit Kekerdom had mogen laten afslepen, omdat dat geen officiëel bergingsbedrijf was. Nu vertelde hij aan de Raad van State, dat de uitgebrande wagen nog wel opgeknapt had kunnen worden en zo na een paar kleine reparaties weer de weg op kon. Bartje eist nu een eigen parkeerplaats of een schadevergoeding.  zie de foto’s van de brand.
Zie de foto’s van het afslepen.

DSCF0174_Bartje