18 juli 2011

Vlaggenparade in Goffertstadion

In het Goffertstadion in Nijmegen werd zondagavond de traditionele vlaggenparade gehouden als opening van de 95e Vierdaagse. De natuur, die elke wandeling tot een ontdekkingsreis kan maken, is inspiratie geweest voor de show van deze avond, waarin de nieuwsgierige Prikkebeen terecht kwam op een wonderbaarlijke open plek in het bos. Hij ontmoette daar o.a. de Latin Diva Belle Perez, die met haar Spaanse temperament en opzwepende muziek het Goffertstadion in vuur en vlam zette. De Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso o.l.v. Arnold Span deed de muzikale begeleiding van deze avond. Diverse parachutisten landden, vooraf aan de show in en buiten het stadion, waarbij er op diverse manieren op de erg gladde platen op de grasmat geland moest worden. Jammergenoeg was het stadion maar voor de helft gevuld. zie de foto’s

DSC_9519_vlaggenparade