4 juli 2011

Oproep voor Beekse camping

Vandaag vinden in Beek op het grasveld voor ’t Höfke de opnamen plaats van TV Gelderland, Zomer in Gelderland. Hoofdpersoon in dit geheel is prins Willem punt.nl van de Beekse Cavalieen, die op 11.11.2011 een lichtoptocht wil organiseren in Beek. Hij heeft daartoe een weddenschap aangegaan met het Team van Omroep Gelderland om in ieder geval 5 bungalowtenten op het terrein opgezet te krijgen, een muur van bierkratjes te bouwen en verder veel dingen, welke horen op een camping, ter plaatse te krijgen. De hele dag worden er opnamen gemaakt en vanavond tussen 18.00 uur en 19.00 uur zal er een rechtstreekse uitzending zijn (na het Nieuws) op TV Gelderland. Daarbij moeten er nog 50 mannen en 50 vrouwen in badkleding en met badjas en een WC rol onder de arm, alsmede een glas of een fles drank bij komen. Een aantal hebben zich al opgegeven maar er zijn er nog veel nodig. Daarom worden de mensen uit de omgeving opgeroepen om in bikini, zwembroek en een badjas met badslippers naar het grasveld te komen om daar tussen 18.00 uur en 19.00 uur aanwezig zijn bij de TV uitzending. Tijdens de uitzending moeten er minimaal 150 mensen aanwezig zijn. Prins Willem kan er 1000 Euro mee verdienen voor de optocht. Het team van verslaggevers rijdt daarbij ook nog met het zonnetreintje door de omgeving. De presentatie vanavond is in handen van Angelique Kruger. zie de foto’s

DSC_3378_camping_Beek