23 juni 2011

Ooijse KBO op reis naar de Graafschap en de Achterhoek

De Ooijse KBO heeft donderdag haar jaarlijkse uitstapje gehouden met een busreis naar de Achterhoek en de Graafschap. Met twee bussen van de OAD en ongeveer 100 leden vertrok het hele gezelschap omstreeks 09.00 uur van het reiner van Ooiplein om vervolgens naar restaurant en party boerderij De IJsselhoeve in Doesburg. Na de koffie ging de ene bus voor een rondrit door de Graafschap, naar Zutphen en omgeving en bezochten de inzittenden van de andere bus de biologische wijngaard Domein Hof te Dieren. Na de lunch gebeurde hetzelfde in omgekeerde volgorde. Na afloop volgde een geweldig lopend buffet in de IJsselhoeve, waarna het gehele gezelschap omstreeks 20.00 uur weer in Ooij arriveerde. zie de foto’s.

DSC_8798_groepsfoto_KBO