22 juni 2011

De Wolfsberg komt naar de Wolfsberg Kalorama

Al sinds twee jaar heeft afdeling De Wolfsberg van verpleeghuis Kalorama te Beek een groep enthousiaste cliënten, die samen elke woensdagmiddag koken of bakken: Het zogeheten kookteam De Wolfsberg. Elke week worden er weer verrassende en met de nodige zorg, heerlijke gerechten door dit team samengesteld. Met zoveel ervaring kan het team met recht professioneel genoemd worden. Vandaar dat ze de connectie durfden te leggen met restaurant De Wolfsberg in Groesbeek. Het verzoek om de kunsten van één van de professionals van dit restaurant eens te mogen aanschouwen en uiteraard te proeven, werd zeer hartelijk ingewilligd. De chef-kok en de manager kwamen dan ook geheel vrijwillig, op woensdag 22 juni  het kookteam trakteren op een heerlijk diner, bestaande uit een aspergeschotel met een ijstoetje na. Voor de leden van het kookteam, aangevuld met familie en vrijwilligers en zelfs de directeur deed mee, was het een geweldige ervaring. zie de foto’s.

DSC_8321wolfsberg