12 december 2010

Kerstschieten bij Schutterij Eendracht

Zondag vond in dorpshuis De Sprong te Ooij het jaarlijkse kerstschieten plaats van schutterij Eendracht Ooij. Aan dit kerstschieten konden zowel leden als niet leden van de vereniging meedoen. Voorafgaand aan het schieten hadden de leden van de herenschietgroep een gezamenlijk ontbijt in het dorpshuis, gevolgd door de prijsuitreiking van de schietresultaten van het afgelopen jaar. Na het kerstschieten volgde de prijsuitreiking aan de 1e prijswinnaars van het geweer- pistool- en kruisboogschieten. Hier was de eerste prijs bij het geweerschieten voor de huidige schutterskoning Han Reijnen. De eerste prijzen voor het pistoolschieten en het kruisboogschieten waren voor Pieter Corté. De winnaars van het kerstschieten zelf, dat bestond uit het schieten op een blinde kaart, gingen allen met een vleesschotel naar huis. zie de foto’s.
DSC_8407kerstschieten_copy