28 november 2010

Intocht Sinterklaas in Ooij

Zondagmorgen kwam Sinterklaas tijdens zijn lange reizen door Nederland ook aan in Ooij. Omdat het voor zijn paard in Ooij te koud was, kwam hij voor deze gelegenheid op een trike, bestuurd door één van zijn Pieten. Begeleidt door de drumfanfare van schutterij Eendracht en muziekvereniging de Ooijse Toekomst maakte het gezelschap een korte tocht door Ooij om vervolgens in de sporthal Morgenfit samen te komen om daar het feest te vieren. Er was o.a. een optreden van de karateleerlingen van de karateschool van Rob van der Sluijs uit Ooij. Ook werd er met een bos bloemen afscheid genomen van Hannie Veenstra, die deze keer voor de laatste keer het programma van Sinterklaas presenteerde. Ze heeft dit 15 jaar gedaan. Na afloop was er voor alle kinderen een cadeau. De kinderen, die met hun tekening een prijs gewonnen hebben, werden dezelfde middag thuis met een prijs verrast. zie de foto’s
Zie video karatedemonstratie bij Sinterklaas op YouTube
Zie video intocht op trike van Sinterklaas

DSC_5355Sint_in_Ooij