24 november 2010

Benefietdiner voor KWF kankerbestrijding

Het diner is helaas afgelast!!
Op 20 december  zal in het restaurant van het Fletcher Hotel “De Gelderse Poort”te Ooij een benefietdiner plaats vinden , waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF. De organisatie is druk doende om allerlei bedrijven in de gemeente Ubberge, Groesbeek en Millingen aan de Rijn te benaderen om hier aan mee te doen. Deelname aan dit benefietdiner kost 60 Euro p.p. Aanmelden kan via samenetenvoordetoekomst@gmail.com of 06-18356527. Het Hotel is inmiddels al helemaal in Kerstsfeer.

DSC_2112

Geachte heer/mevrouw,

 

Iedereen krijgt, direct of indirect, te maken met kanker in zijn of haar leven. KWF Kankerbestrijding zet zich in op het gebied van wetenschappelijk onderzoek, voorlichting, patiëntenondersteuning en fondsenwerving. Wij zijn een organisatie, bestaande uit zes HAN-studenten, die een benefietavond organiseert voor KWF Kankerbestrijding. Sommigen van ons hebben al eens met deze verschrikkelijke ziekte te maken gehad. Dit was voor ons de reden om te kiezen voor dit goede doel.

Het benefietdiner zal op maandag 20 december 2010 plaatsvinden in het sfeervolle restaurant van het Fletcher Hotel De Gelderse Poort te Ooij. De avond wordt om 18.30 uur ingeluid met een glaasje bubbels. Na het welkom kunt u genieten van een luxe 4-gangen diner, begeleid door bijpassende wijnen. Tijdens het diner zal aanvullend entertainment de revue passeren.

 

We willen vooral een gezellige avond neerzetten, met als hoofddoel het inzamelen van geld voor KWF Kankerbestrijding. We richten ons met name op bedrijven uit de regio om zo ook voor uw bedrijf netwerkmogelijkheden te creëren. Aan het einde van de avond is er de gelegenheid om gezellig na te borrelen en uiteraard verder te netwerken in de bar.

Deelname aan dit benefietdiner bedraagt € 60,- p.p. Daarnaast is er tijdens deze avond ruimte voor vrije giften.

Wilt u samen met ons, op een ontspannen manier, een steentje bijdragen aan het goede doel? Vul dan het aanmeldformulier in, deze vindt u in de bijlage, en stuur deze terug naar onderstaand e-mail adres.

 

 

 

Aanmeldformulier

Naam bedrijf:

 

……………………………………………………………………………………………………..

 

Aantal personen:

 

……………………………………………………………………………………………………..

 

Contactpersoon:

 

……………………………………………………………………………………………………..

 

Telefoonnummer:

 

……………………………………………………………………………………………………..

 

E-mail:

 

……………………………………………………………………………………………………..

Eventuele dieetwensen kunt u hieronder vermelden:

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Bedankt voor uw aanmelding!

Na ontvangst en verwerking, krijgt u zo spoedig mogelijk bericht over de verdere afhandeling van uw inschrijving.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Maartje Richter

‘Samen eten voor een toekomst’  Benefietdiner 2010

 

 

Tel.: 06 – 18 35 65 27

samenetenvooreentoekomst@gmail.com