21 november 2010

De TV kantine bij de Ooijse Deurzakkers

Carnavalsvereniging De Deurzakkers in Ooij hield zaterdagavond haar eerste pronkzitting van dit seizoen in het dorpshuis De Sprong te Ooij. Het onderwerp van deze pronkzitting was de TV kantine en dat weer op verschillende manieren ingevuld. Tijdens deze pronkzitting werd Ans Basten, die onlangs afscheid nam als bestuurslid van de vereniging, door veel van de oud-prinsen (ze heeft geholpen bij 30 prinsen) letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes gezet Tijdens deze pronkzitting werd Harry Weijers gelanceerd als het nieuwe “Lid van Verdienste”.  zie de foto’s op de website van de  Deurzakkers

DSC_2914TV_kantineV

Van deze pronkzitting is een videoopname gemaakt en staat op 2 Dvd’d. Deze beide Dvd’s zijn voor 10 Euro te bestellen bij Herman Leensen of bij Henk Baron.