13 september 2010

Kermismaandag in Ooij

De maandag is al jarenlang de drukste dag van de Ooijse kermis. Ook dit jaar was dat weer het geval en veel bezoekers waren van heinde en verre naar de feesttent gekomen om gezamenlijk, met geweldige muziek van Summerland en DJ Robert Pouwels, kermis te vieren. Voordien was de schutterij ontvangen in het koningshuis, waar eerst een vendelhulde werd gebracht aan het nieuwe koningspaar, Han en Margaret Reijnen. Daarna volgde een bezoek aan de pastorie, waar, na de vendelhulde, samen met pastoor Theo Dohmen en diaken Henk Nieuwenhuis de erewijn werd gedronken. Tijdens het feest boden de officieren van de schutterij, waar ook koning Han deel van uitmaakt, het koningspaar een ludiek cadeau aan. Daarna volgde een bezoek van Carnavalsvereniging De Deurzakkers. Prins Roel feliciteerde de schutterij, die volgend jaar 100 jaar bestaat, met hun 99 jarig bestaan, omdat die jaren meer  van toepassing zijn in het carnavalsgebeuren. (9 x 11 jaar).. zie de foto’s

pastorie