4 juli 2010

Heilig Vormsel in Leuth

Zondagmorgen ontvingen 11 kinderen uit Leuth, uit handen van de  de Hoogeerwaarde heer Deken J.Stuyt S.J,  het Heilig Vormsel in de H. Remigiuskerk te Leuth. De andere celebranten waren pastoor Theo Dohmen en Diaken Henk Nieuwenhuis, welke laatste de periode voor het vormsel de vormelingen heeft begeleid. Het Familiekoor van Leuth, Les Alouettes, verleende haar medewerking. De vormelingen zijn Aisha van Gemert, Gite Houkes, Ruth Keukens, Tanya Markova, Nienke Reijnen, Rens van Eck, Lieke van Eck, Annick Reijmers, Wilco Seegers, Floor Verweij en Roel van Zutphen. zie de foto’s
Zie ook de foto’s van het vormsel uit 1993

DSCF0313vormsel_Leuth

17 jaar geleden, op 24 april 1993, werden in Leuth 9 kinderen gevormd. Dat gebeurde toen door de bisschop. In de map “Uit de Oude doos” zijn de foto’s van toen geplaatst. zie deze foto’s.
IMG_vormsel_Leuth_mei_1993_0094