14 juni 2010

Fietster gewond bij ongeval in Beek

Bij een verkeersongeval op de Nieuwe Rijksweg in Beek, kruising Rijksstraatweg,  is vanochtend om kwart over acht een meisje van zestien uit het Duitse Zyfflich zwaar gewond geraakt. Het meisje wilde de Nieuwe Rijksweg oversteken, toen ze daar in botsing kwam met een automobilist, die eveneens als zij uit de richting Duitsland kwam. De auto, bestuurd door een 29 jarige man uit Ottersum, raakte de fiets in de flank.  De traumahelikopter is ter plaatse geweest en deze landde op het strand van het Wylermeer. Het slachtoffer is per ambulance naar het Radboudziekenhuis in Nijmegen gebracht. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse) van de politie heeft ter plekke een onderzoek ingesteld. zie de foto’s

DSCF7947fietservsauto

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.