23 april 2010

Lichaam in de Waal bij Erlecom

Donderdagmiddag is in de Waal bij Erlecom een stoffelijk overschot aangetroffen t.h.v. de steenfabriek. De Politie te Water van het Korps Landelijke Politiediensten heeft het lichaam geborgen en stelt een onderzoek in naar de identiteit van het aangetroffen lichaam. zie de foto’s van de boot.

.

Bleek te gaan om een 61 jarige inwoner van Doornenburg, die op 31 maart ter hoogte van de brug in Emmerich overboord gevallen is, tijdens het "boenen" van het schip. Al eerder waren er een luiwagen (schrobber), handschoenen en een regenjas opgevist.

Avondwake is 27 april 17.00 uur aan boord van het KSCC in de Waalhaven Nijmegen.

Uitvaartdienst is woensdag 28 april om 11.00 uur KSCC, aansluitend de crematieplechtigheid in de grote aula van het crematorium Rijk van Nijmegen (Schoenaker 12 Beuningen) en daarna condoleren aan boord KSCC Waalhaven.