4 april 2010

Actie Team Ooij voor Alp d HuZes

Zaterdagavond hield het Team Ooij een actie voor hun a.s. deelname aan de Alp ‘d HuZes. In zaal De Vink was een feestavond georganiseerd, waar tevens een veiling gehouden werd t.b.v. de actie. Alle goederen werden per opbod verkocht en veilingmeester Johan Looijschelder was dan ook erg tevreden over de opbrengst. Ook kon in de zaal gefietst worden en zo virtueel de Alp ‘d Hues beklommen worden, waarbij elke deelnemer het er over eens was, dat dat niet gemakkelijk was. Met dit fietsen konden een origineel shirt winnen van een vorige Alpe ‘d Huezrit. De organisatie sprak van een zeer geslaagde avond en deelde mee, dat de teller inmiddels op 4000 Euro (voor het KWF kankerfond) staat. A.s. zondag wordt er samen met het Bud Cycling Team uit Leuth het evenement "Spinning Sensation" georganiseerd bij sportcentrum "Morgenfit" in Ooij Ook dan hopen ze weer op veel belangstelling. De aanvang is dan 11.00 uur. zie de foto’s