3 april 2010

Auto botst tegen boom in Millingen

Bij een ongeval nabij de Lange Paal aan de Heerbaan in Millingen zijn zaterdagmiddag rond 14.00 uur een moeder en haar zoon gewond geraakt bij een botsing met een boom. In de bocht van de weg is de bestuurder van de auto tegen een boom aan de overzijde van de weg geraakt en tegen een boom gereden. De auto sloeg vervolgens over de kop, waarna de bijrijdster door de brandweer van Millingen aan de Rijn uit haar benarde positie moest worden bevrijd. Ook de traumahelikopter was gewaarschuwd en verleende eerste hulp. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis in Nijmegen overgebracht. De VOA (Verkeers Ongevallen Analyse dienst) van de Regiopolitie Gelderland-Zuid heeft de toedracht van het ongeval onderzocht. Zie de foto’s


De Regiopolitie Gelderland-Zuid vermeldt niets over dit ongeval op haar site.