29 maart 2010

Band zoekt vrouw

Wie durft het aan: Band zoekt Vrouw
De negenmansformatie Jazzis en het combo Bloom uit Beek hebben voor 15 mei onder het motto ‘Band zoekt Vrouw’ een auditieconcert gepland in dorpshuis Kerstendal in Berg en Dal. Eén van de drie zangeressen van ‘Jazzis’ gaat iets anders doen, zodat de band nu op zoek is naar een nieuwe leading lady. Ook ‘Bloom’ zoekt een nieuwe zangeres. Er zijn dus twee plaatsen te vergeven. De zangeres die bij ‘Jazzis’ aan de slag wil, zal afwisselend solo, achtergrond en met zijn drietjes tegelijk zingen. Het repertoire van ‘Jazzis’ ligt zoals de naam als aangeeft in de jazzhoek, maar uitstapjes naar andere genres worden niet geschuwd. Het combo ‘Bloom’ zoekt een solozangeres. Tijdens het auditieconcert krijgt elke zangeres de kans verschillende nummers met de band te zingen. Een jury onder aanvoering van de gevreesde journalist/muziekkenner Bas van der Hoeven zal a la de ‘X-Factory’ ter plekke een oordeel uitspreken en uiteindelijk enkele zangeressen nomineren. Uiteraard krijgen de kandidates van te voren de gelegenheid met de band te oefenen.
Tussen de audities door treden er enkele ‘mystery guests’ op, terwijl in de Grande Finale aan het einde van de avond alles en iedereen op het podium komt die die avond heeft meegedaan. Uiteraard is het concert voor het publiek gratis toegankelijk. Heb je altijd al in een band willen zingen en durf je de uitdaging aan, bel dan 06-53645103.

Band zoekt Vrouw
Datum: Zaterdag 15 mei
Locatie: dorpshuis ‘KerstenDal’, Berg en Dal
Aanvang concert: 21:00uur
Toegang: Gratis