8 januari 2010

Kerstboomverbranding uitgesteld
 

Kerstboomverbranding zaterdag 9 januari gaat niet door! De kerstboomverbranding in de gemeente Ubbergen die morgen (zaterdag 9 januari) plaats zou vinden, gaat niet door. Dit in verband met de verwachte extreme weersomstandigheden zoals harde wind, sneeuwval en kou. Daarnaast kunnen er niet genoeg brandweerlieden bij de kerstboomverbranding aanwezig zijn, omdat veel van hen bij de buitendienst werken en ingezet moeten worden bij de gladheidsbestrijding. De kerstboomverbranding wordt, zonder tegenbericht, naar volgende week zaterdag verplaatst, zelfde tijd, zelfde locaties.


Kerstboomverbranding verplaatst naar 16 januari

In verband met de verwachte extreme weersomstandigheden zoals harde wind, sneeuwval en kou, is de kerstboomverbranding verplaatst naar zaterdag 16 januari van 15.00 tot 17.00 uur. Tussen 15.00 en 16.45 uur kunt u de kerstbomen inleveren. U krijgt per kerstboom een lootje en maakt kans op een prijs. De loterij begint om 16.45 uur. Vervolgens worden de bomen om 17.00 uur verstookt. De kerstboomverbranding is op de volgende locaties:

* Lieskes Wengs in Leuth
* Terrein Vissersstraat in Kekerdom
* Terrein Jong Nederland (Kerkdijk) in Ooij
* Terrein Patrijsstraat in Beek