8 januari 2010

Jan van Steen overleden

Gisteren, donderdag 7 januari is Jan van Steen uit Ooij overleden. Jan kreeg 1 1/2 jaar geleden te horen dat hij aan longkanker leed. Op 7 maart 2009 was hij nog de trotse vader, aanwezig op de open dag van het bedrijf van zijn zonen, Jan van Steen elektromotoren, in Wijchen, dat door hem en zijn vrouw Els was opgericht. Hij was ook de man die de schaatsen in Ooij heeft geslepen. De eerste tijd ging het behoorlijk goed, maar onlangs ging zijn gezondheid snel achteruit. Donderdag overleed hij op 69 jarige leeftijd. Wij wensen zijn vrouw Els, kinderen, kleinkinderen en de rest van de familie veel sterkte.

Jan van Steen is dinsdag 12 januari onder grote belangstelling begraven op het kerkhof bij de St. Hubertuskerk in Ooij.

Jan van Steen wordt op dinsdag 12 januari 2010 begraven op het kerkhof bij de St. Hubertuskerk te Ooij, na de H. Eucharistieviering, welke om 10.30 uur zal plaats vinden. De avondwake is op maandag 11 januari om 19.00 uur in dezelfde kerk.