12 oktober 2009

Sluiting buitenseizoen Jeu de Boules

Zaterdag 10 oktober was het sluitingstoernooi van de jeu de boules vereniging "de zilveren kogels" uit Ooy. Om 13.00 uur begonnen we aan de wedstrijden,maar door hevige regenval konden we niet meer verder spelen. Dankzij een oude wasmachinewringer in een kruiwagen en wat schuimrubber waren de banen zo weer droog. Het leek wel maandag wasdag, prachtig om te zien. Na 3 wedstrijden volgde de prijsuitreiking. Deze keer gingen de dames er met alle prijzen vandoor. Toen was het tijd voor de riefkuukskes, er waren 20kilo piepers geschild,geriefd en gebakken en die werden lekker opgepeuzeld. Na nog een poosje gezellig naborrelen,kwam er een eind aan een zeer geslaagde dag en tevens einde aan het buitenseizoen. Tekst: Marijtje Driessen. Zie de foto’s