25 juli 2009

Intocht Vierdaagse 2009

Vrijdag was de intocht van de Nijmeegse Vierdaagse. Op de Sint Annastraat, de Via Gladiola, was het een drukte van belang en er heerste een opperbeste stemming. Televisieploegen liepen af en aan en allemaal kwamen ze voor Max Walg, de scheidende verkeersregelaar van de politie gelderland-Zuid, die dit jaar voor het laatst op de "ton" stond te regelen. Hij heeft dit al 13 jaar gedaan. Eerst samen met Geert Theloosen en de laatste 3 jaar met Johan Gommers. Nu bij zijn laatste optreden namen veel mensen de gelegenheid te baat om hem te bedanken. Een goede kandidate als vervangster van Max is Crissy Steeg, die vrijdagmiddag al even van het "optreden" mocht proeven. Helaas begon het halverwege te regenen en veel lopers en toeschouwers zijn met een nat pak thuis gekomen. zie de foto’s