19 juli 2009

Leuth presenteert

Leuth presenteert…., dit jaar groter dan ooit, werd niet de braderie, welke men er van verwacht had. Ruim 100 kramen zouden er bemand worden maar helaas lieten een aantal het direct al afweten en kwamen helemaal niet opdagen. Het begon zaterdagmiddag met veel regen, maar later klaarde het op en waren de weersomstandigheden uitstekend. Toch werd het niet druk op de braderie en dat leverde een behoorlijk aantal morrende standhouders op met als resultaat, dat het einde, dat om 22.00 uur gepland was, door de meeste standhouders niet werd gehaald. Zij hadden om 21.00 uur alles al ingepakt en vetrokken. Men vopnd dat er teveel kramen met dezelfde soort waren waren en de markt lag te ver uit elkaar. Men hoopt voor een volgende keer bij elkaar op de Steenheuvelsestraat en het Kerkplein te kunnen staan. Deja Vù speelde op het Kerkplein en maakte het daar gezellig. zie de foto’s.