9 juli 2009

Bouwen in Ubbergen

Vandaag zijn in Ubbergen aan de Thilman Werenbertszstraat de palen de grond ingeschroefd, waar straks de nieuwe huizen op gebouwd zullen worden. De bouwwerkzaamheden gaan binnenkort van start. zie de foto’s


Bouwwerkzaamheden Thilman Werenbertszstraat

De bouw van de 12 eengezinswoningen in de Thilman Werenbertszstraat gaat binnenkort van start. De hoofdaannemer van het project is onlangs bekend geworden: aannemersbedrijf Kaal BV uit Groesbeek gaat de woningen in opdracht van Oosterpoort bouwen.

Feestelijk startsignaal
Na een soms lange periode van voorbereidingen is het begin van een bouwproject altijd aanleiding voor een klein feestje. Dit vindt plaats op dinsdag 14 juli a.s., tussen 16.00 en 18.00 uur. De betrokkenen zijn hiervoor uitgenodigd.

Aanpak openbaar gebied
Aansluitend aan de bouw zal de gemeente het openbaar gebied aanpakken. Voorafgaand hieraan organiseert de gemeente een bijeenkomst voor nieuwe bewoners en omwonenden, om met hen de inrichting van het openbaar gebied te bespreken.

Verhuur resterende woningen
Ongeveer de helft van de oorspronkelijke bewoners van de gesloopte woningen verblijft nu in een tijdelijke wisselwoning. Zij keren volgend jaar terug naar de Thilman Werenbertszstraat. De resterende nieuwbouwwoningen worden in juli gepubliceerd voor woningzoekenden in het EntreeMagazine. Meer informatie over de woningen kunt u ook vinden via de site www.Oosterpoortwoon.nl.