4 juli 2009

Mia vd Mee 25 jaar bij de Havo

Vrijdag vierde Mia van de Mee uit Ooij haar 25 jarig jubileum aan de Havo Notre Dame des Anges te Ubbergen. zie de foto’sNaast wat Mia al 25 jaar met heel veel inzet en hart voor de school doet, schoonmaken, doet ze nog veel meer. Ze is altijd van alles op de hoogte, kent erg veel kinderen. Ook als ze wel eens moppert tegen de leerlingen, doen leerlingen wat ze zegt, ze dwingt respect af. O.a omdat ze leerlingen ook altijd helpt als ze kan en als ze het eens een keer niet zo gemakkelijk hebben. Ze is zo betrokken dat ze zelfs alle nieuwbouwzaken volgt, tot op de publieke tribune van de gemeenteraad. Mia is altijd bereid te helpen, ook als ze het zelf niet gemakkelijk heeft. Ze heeft een heel bijzondere positie op school. Houdt alles in de gaten en doet wat er nodig is. Bijzondere vrouw, klein maar dapper. Zulke mensen hebben we graag. Aldus directeur Marij van Deutekom, die blij is met haar als werknemer.