22 juni 2009

L.A-TIMES op 3 juli in de Vink

Het Ooijs/Nijmeegs Top 40 orkest L.A-TIMES (voorheen Late Again) speelt op vrijdag 3 juli a.s. in de zaal van café restaurant de Vink te Ooij. Het belooft weer een gezellige avond te worden. Dat ze er een feest van kunnen maken bleek deze zondag, toen ze een geweldig optreden hadden op de kermis in Escharen. zie de foto’s


Late Again verandert na meer dan 15 jaar van naam: L.A.-Times

De pop-rock coverband Late Again verandert na meer dan 15 jaar haar naam in L.A.-Times.
Niet omdat ze de naam niet meer mooi vonden, maar omdat er nog een band met dezelfde naam bestaat. Ondanks dat de Ooijse formatie waarschijnlijk al langer bestaat, hebben ze zelf besloten om de naam te wijzigen. Één van de redenen is dat de andere band al behoorlijk actief is op het internet. Op deze manier hoopt L.A.-Times te voorkomen dat ze bij de andere band in het vaarwater zit en vice versa.

Om de naamsverandering te vieren en dit aan zoveel mogelijk mensen bekend te maken treedt L.A.-Times 3 juli op in zaal De Vink in Ooij.
Tijdens deze avond zullen er weer flink wat bekende pop- en rocknummers voorbij komen, waarop weer lekker gedanst en gesprongen kan worden. En voor de niet-dansers: er komen zoveel bekende nummers voorbij, dat je ook flink mee kan zingen!
L.A.-Times bestaat uit Katja Lentjes (zang), Jan Rensink (basgitaar), Martijn Ebben (zang en drums), Mischa Janssen (zang en gitaar) en Patrick Baron (zang en gitaar)
Meer info: www.la-times.nl

Vrijdag 3 juli zaal De Vink in Ooij
Zaal open 20.30uur
aanvang 21.00uur , einde 01.00uur
Gratis entree.