19 juni 2009

Geslaagden EHBO basisschool Opweg
Alle 19 geslaagd! Uren / weken is er geoefend met zwachtels, watten en gaasjes. Het werkboek vol theorie en werkopdrachten over het menselijk lichaam, bewusteloosheid, bloedneuzen, uitgeslagen tanden etc. is doorgewerkt en de theorie werd geleerd. Op woensdag 17-06-2009 hebben de leerlingen van groep 8 van Basisschool Op Weg in Ooij examen Jeugd Eerste Hulp A gedaan. Het examen werd afgenomen door Leny Rikken-Verriet van EHBO vereniging Ooij-Persingen. Een aantal leerlingen heeft laten zien dat zij uitstekende verbandmeester zijn en zij zouden niet misstaan in series als Trauma of ER. Het resultaat mag er zijn. Ze zijn alle 19 geslaagd. Op donderdagavond 18 juni kregen zij allemaal het diploma uitgereikt. Noortje, Marisa, Tom, Emma, Demi, Jiska, Françoise, Max, Emma, Tim, Niels, Liza, Mirte, Wouter, Alain, Rick, Guus, Raymon, Haiko. Proficiat met het behalen van jullie diploma. zie de foto’s