27 mei 2009

Bedrijfsongeval bij nieuwbouw SVO

Rond het middaguur dinsdagmiddag vond een bedrijfsongeval plaats op het bouwterrein van SVO in Ooij. Een werknemer van een bedrijf, die kozijnen aan het plaatsen was in het nieuwe gebouw van SVO leunde teveel tegen een nieuw hek, dat daar pas geplaatst en gesteld was en nog niet was vastgemaakt, waarna hij naar beneden in een trapgat viel. De man raakte gewond en is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Door de aannemer was er al een extra stevig hek rond de kantine geplaatst, waardoor het normaal onmogelijk was om bij de nieuw geplaatste omheining te komen. Kennelijk heeft het slachtoffer zich buiten deze hekken begeven om zijn eigen "product" van een afstand te bekijken, waarna het ongeval plaats vond. Door de Arbeidsinspectie is een onderzoek ingesteld. zie de foto’s