4 mei 2009

Vandalisme bij BVC in Beek


Nadat ze eerder de afgelopen week al geconfronteerd waren met een inbraak in het clubhuis van BVC’12 in Beek, werd het bestuur van de vereniging zondagmorgen geconfronteerd met vandalisme aan het clubgebouw en aan de doelen op het voetbalveld. Met blauwe verf waren er namen op de doelpalen en op het gebouw aangebracht van Eendracht, de voetbalclub uit Mook waar BVC tegen moest spelen. Men gaat er niet van uit dat mensen van Eendracht dit gedaan hebben en men denkt eerder aan aanhangers van een andere rivaliserend voetbalvereniging. Men had zaterdagavond laat een aantal personen in een auto bij het clubgebouw gezien, die daar nogal vervelend rondhingen. In ieder geval is de vereniging weer met een behoorlijke kostenpost geconfronteerd, zeker nadat een aantal maanden ook al de buitenmuren van het gebouw met graffiti was beklad. Getuigen kunnen zich melden bij het bestuur van BVC’12. zie de foto’s.