3 april 2009

Onfortuinlijke automobiliste bij de St Maartenskliniek

Vanmiddag kwam de bestuurster van een personenauto op een parkeerplaats bij de St Maartenskliniek in Ubbergen/Nijmegen met haar been klem te zitten tussen de deur van haar auto bij een poging om de auto te redden. Omdat ze het niet aan durfde om de auto achteruit terug te rijden was ze uitgestapt om de auto dan maar naar achteren te duwen, toen ze in de gaten kreeg, dat de auto zijn eigen weg probeerde te gaan. Daarna wilde ze weer in de auto terug gaan, maar daarbij kwam ze klem te zitten tussen de auto en een daarnaast geparkeerde Audi.De auto bleef half op het talud hangen en vervolgens werden de hulpdiensten ingeschakeld. Ambulance, politie en de vrijwillige brandweer van Ubbergen kwamen ter plaatse en de brandweer heeft  deze bestuurster uit haar benarde positie bevrijd. I.v.m. haar afgeklemde been, is ze voor onderzoek overgebracht naar het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen.zie de foto’s