3 maart 2009

De Sprong in Ooij heeft zijn AED

Maandagavond is de nieuw aangeschafte defibrillator voor de Sprong officiëel overhandigd door leverancier Dick Melet uit Millingen aan de Rijn/Kekerdom aan het bestuur van de Sprong. De aanschaf is mogelijk gemaakt door een schenking van de Rabobank, Regio Rijk van Nijmegen.. De defibrillator heeft inmiddels een plekje gekregen in de buurt van de bar in het dorpshuis. Voor het dorp Ooij is het de eerste defibrillator. In Beek hangen er inmiddels twee. In het gemeentehuis en in de Rabobank. Op de foto vlnr Ben Derksen (De Sprong), Leny Verriet (EHBO Ooij/Persingen) Theo Verriet (De Sprong) Dick Melet (Melet EHBO diensten) en Liesbeth Huisman (De Sprong) zie de foto’s

2 Responses to De Sprong in Ooij heeft zijn AED

  • bij het controleren van de AED’s in de ooij constateer ik dat ik bij een mogelijke AED oproep in de Ooij ik niet attent gemaakt word dat er een AED in de sprong aanwezig is, mogelijk is deze nog steeds niet aangemeld bij AED alert die deze oproepen bij noodgevallen regeld.

    • Hallo Theo, wij hebben onze AED zeker wel aangemeld, het kan zijn dat die niet geregistreerd is, omdat we die zelf hebben aangeschaft. Bovendien is onze AED alleen te gebruiken tijdens de openingstijden van het dorpshuis. Bestuur de Sprong.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.