12 februari 2009

Hartekreet uit Millingen aan de Rijn.

Mevrouw  Riet van den Berg-Coppens uit Millingen aan de Rijn is  al een aantal jaren de contactpersoon van de Nederlandse Hartstichting en in die hoedanigheid organiseerde ze de jaarlijkse collecte in Millingen. Dat deed ze met veel overtuiging maar omdat haar gezondheid de laatste tijd weat te wensen overlaat moet ze binnenkort gaan verhuizen naar een aanleunwoning bij het Gasthuis in Millingen. Daardoor is ze niet meer in staat om haar verplichtingen als contactpersoon voor de Hartstichting te vervullen en doet ze een oproep an de Millingse bevolking voor een nieuwe contactpersoon.


Een NOODKREET van de Vrienden van de Hartstichting in Millingen.

Sinds 2005 heb ik, Riet van den Berg-Coppens met heel veel enthousiasme, mede dankzij de collectanten, de jaarlijkse collecte voor de Nederlandse Hartstichting georganiseerd.
Vanuit het Kolibriepad gaan wij verhuizen naar een aanleunwoning, want wij worden een dagje ouder of zoals men hier zegt hummelig.
Met pijn in mijn hart moet ik nu het goede werk van de Nederlandse Hartstichting stopzetten. Ik kan het helaas niet meer organiseren.
De Hartweek is dit jaar van 12 tot 18 april.
Ik hoop door deze noodkreet een nieuwe organisator te vinden voor Millingen. Laat uw hart spreken.
De Nederlandse Hartstichting kan haar belangrijke werk doen, mede door de fantastische inzet van duizenden vrijwilligers. Meer informatie kunt u vinden op de website: www.hartstichting.nl/site voor vrijwilligers.
Ik hoop uit de grond van mijn hart, dat ook dit jaar de collecte van de Nederlandse Hartstichting kan plaatsvinden. We hebben immers de afgelopen jaren mooie resultaten geboekt.

U kunt reageren naar:

Riet van den Berg-Coppens, tel. (0481) 431504 of Karin Kanij, regiocoördinator Nederlandse Hartstichting, tel. 024-3585172 of via email: k.kanij@hartstichting.nl