12 januari 2009

Inbraakpogingen in Leuth

 In de nacht van zaterdag op zondag heeft men geprobeerd in te breken in de Spar Supermarkt aan het Kerkplein in Leuth. Eerst heeft men geprobeerd met een breekijzer de voordeur te forceren en daarna de achterdeur. Dat is echter niet gelukt. Ook heeft men al eerder geprobeerd in te breken in de garage Booltink. Ook daar is het bij een poging gebleven. Alertheid is en blijft geboden, temeer ook omdat er de laatste tijd meerdere inbraken in de Ooijpolder zijn gepleegd. Daarbij werd afgelopen donderdag een aanhangwagen voor honden gestolen vanaf een oprit aan de Kon. Julianalaan in Ooij. Enkele weken daarvoor was er in dezelfde straat ook al een aanhangwagen gestolen. Beide aanhangers stonden op slot en werden in de vroege avond gestolen. De politie heeft de zaken in onderzoek.