1 januari 2009

Ooijse oud ondernemers overleden.

 Twee Ooijse oud-ondernemers zijn op Nieuwjaarsdag overleden. Jan van der Velden, jarenlang de houdeer/beheerder van het Ooijse postkantoor overleed op 87 jarige leeftijd en Jan Bartels, de melkboer en later SRV man overleed op bijna 90 jarige leeftijd. Jan van der Velden verbleef al geruime tijd in woonzorgcentrum 't Höfke te Beek, terwijl Jan Bartels al geruime tijd in verpleeghuis Kalorama te Beek woonde. Ons medeleven gaat uit naar beide families van de overledenen. (Links Jan vd Velden en rechts Jan Bartels)
 

dscf3806jvdvelden
 

dsc_1836janbartels

De uitvaartmis van Jan van der Velden zal op woensdag 7 januari, 10.30 uur plaats vinden in de St. Hubertuskerk te Ooij met een avondwake op dinsdag 6 januari 2008, 19.00 uur.

De uitvaartmis voor Jan Bartels is op dinsdag 6 januari om 10.30 uur in de St.Hubertuskerk te Ooij, waarna de crematieplechtigheid zal plaatsvinden om 12.30 uur in crematorius Rijk van Nijmegen, Schoenaker 12 te Beuningen. De avondwake is op maandag 5 januari  om 19.00 ur in de St. Hubertuskerk te Ooij, waarna gelegenheid tot afscheid nemen is in verpleeghuis Kalorama te Beek, Nw. Holleweg 12.