5 december 2008

Sinterklaas op bezoek bij OPWEG

 Vanmorgen heeft Sinterklaas, samen met vier van zijn Zwarte Pieten een bezoek gebracht aan de basisschool OPWEG te Ooij. Ook deze keer arriveerde hij weer met een open koets van Stalhouderij "De Kasteelsche Hof" bij de school, waar toen nog één van de Pieten ontbrak. Na de begroeting van de kinderen werd de vierde Zwarte Piet gemist en al gauw bleek, dat deze door de politie gearresteerd was, omdat hij verdacht werd van diefstal van schoenen. Maar toen bleek, dat alles op een misverstand berustte, werd eze Zwarte Piet door de politie naar de school gebracht, waar hij zich bij Sinterklaas kon aansluiten. Geheel in stijl waren de leerlingen en de leerkrachten met twee verschillende schoenen aan hun voeten naar school gekomen. zie de foto's dscf0762sintopweg