23 november 2008

Onthulling Christus Koningbeeld in Berg en Dal

Op zondag 23 november is het Christus Koningbeeld in Berg en Dal feestelijk onthuld voor de RK kerk aan de Oude Kleefsebaan. In het teken en voorafgaand aan deze onthulling is door emeritus kardinaal A.Simonis in concelebratie met pastoor Kerssemakers een plechtige H.Mis opgedragen, waaraan muziekale medewerking werd verleend door het Helmonds Slavisch Koor, dat speciaal voor deze gelegenheid was uitgenodigd. Na de mis en na de onthulling werd het beeld door emeritus kardinaal Simonis ingezegend. Bij de onthulling werd muzikale medewerking verleend door muziekvereniging Edelweisz en het Helmonds Slavisch Koor.  Tevens werd er een z.g.  Rabobank onthuld, een geschenk van de Rabobank Rijk van Nijmegen, dat bij het beeld is geplaatst.zie de foto's  dscf7126chrkoningbeeld