28 juni 2008

Afsluitingsavond Dispel met sportevenement (foto’s aangevuld)

 dscf8371dispelmatrixx  Vrijdagavond heeft jongeren- organisatie Dispel uit Ooij haar seizoen afgesloten met een sportavond op het parkeerterrein bij dorpshuis de Sprong te Ooij i.s.m. Matrixx Magixx. Hiermee is een reeks sportactiviteiten in de gemeente Ubbergen van start gegaan, dat bestaat uit basketbal en trampolinespringen en dat door Matrixx Magixx wordt georganiseerd. Voor de Ooijse jeugd bleek het een geweldige formule. Iedereen was enthousiast en deed vol  enthousiasme aan dit sportgebeuren mee. De avond werd afgesloten met en basketbalwedstrijd tussen de medewerkers van Matrixx en het bestuur van Dispel, dat in een gelijkspel eindigde. Het volgende evenement zal op zondag 6 juli in Beek plaats vinden, op de parkeerplaats bij supermarkt Nico de Witt, tijdens de Beekse kermis. zie de foto's


  Persbericht gemeente Ubbergen

Reeks sportactiviteiten van start

 

Op vrijdag 27 juni a.s. start een reeks van sportactiviteiten in de gemeente Ubbergen. De eerste activiteit vindt plaats in samenwerking met jongerenorganisatie Dispel en bestaat uit basketbal en trampoline springen met Matrixx Magixx.

 

Voor de jongeren van de gemeente Ubbergen komt er een aantal leuke sportevenementen aan. De start hiervan is op vrijdag 27 juni a.s. van 19.00 uur tot 22.00 uur in Ooij. De sportactiviteit bestaat uit basketbal en trampoline springen en wordt verzorgd door Matrixx Magixx. De gehele avond is georganiseerd in samenwerking met jongerenorganisatie Dispel en vindt plaats op de parkeerplaats van dorpshuis De Sprong.

 

Het vervolg van de activiteiten vindt plaats op zondag 6 juli a.s. in Beek. Tijdens de kermis kunnen jongeren hun basketbaltalenten ontdekken op de parkeerplaats bij supermarkt Nico de Witt. Sportvereniging St. Antonius biedt van 14.00 uur tot 16.00 uur de mogelijkheid om te kijken of basketbal jouw sport is. Ook hier is Matrixx Magixx bij betrokken.

 

Na de zomervakantie is het vervolg van de activiteiten. Bij de opening van het nieuwe seizoen bij jongerenorganisatie Dispel op vrijdag 26 september a.s. zijn er verschillende vormen van dans te doen. Dit is dus je kans om te komen kijken of om mee te doen!

 

Kijk regelmatig op jongin.ubbergen.nl voor het vervolg van de verschillende activiteiten.

 

De gemeente Ubbergen heeft het initiatief genomen om de activiteiten te organiseren in het kader van de Buurt, Onderwijs en Sport impuls. Hiermee wil de gemeente sporten in het algemeen onder jongeren promoten. Meedoen aan de activiteiten is gratis. Opgeven kan op de avond zelf. De activiteiten zijn bedoeld voor jongeren vanaf 12 jaar.