26 juni 2008

Spar verwent Ooij en Leuth culinair.

 dscf6366spar  Lekker eten tussen de "boodschappen".  De Sparwinkel van Looijschelder aan het Reiner van Ooiplein in Ooij vormde woensdag -avond het decor voor de barbecue en andere culinaire verwennerij, welke de Spar had georganiseerd voor haar klanten uit Ooij en Leuth. In twee tenten voor de winkel konden de klanten van de Spar heerlijk genieten van alle lekkers dat hen onbeperkt voorgeschoteld werd. Zowel op het gebied van eten als op het gebied van drinken waren de mogelijkheden onbeperkt en was het voor de aanwezige gasten echt genieten. Zo konden de gasten genieten van alle culinaire hoogstandjes en drankjes, welke de beide winkels in Ooij en Leuth te bieden hebben. En natuurlijk was het ook een beetje een afscheidsfeestje voor Barbara van Deelen, die deze week voor het laatst in de slagerij bij de Spar werkte. zie de foto's