31 mei 2008

Muzikale jaarafsluiting

 Sinds twee jaar bestaat er een nauwe samenwerking tussen de Ooijse Toekomst, Drumfanfare Eendracht en basisschool Op Weg. Het doel van deze samenwerking is kinderen uit Ooij kennis te laten maken met muziek. Marjan Jacobs geeft op maandagen muziekles in alle groepen. Daarnaast geeft zij wekelijks blokfluitles voor de liefhebbers waarbij de basisbeginselen van zelf muziek maken worden bijgebracht. Daarom was er vrijdagavond een speciale muziekavond op het schoolplein van de basisschool OPWEG te Ooij, als afsluiting van het afgelopen schooljaar, om te laten zien en horen, waar de kinderen de afgelopen tijd mee bezig geweest zijn. Tevens kregen Pamela Peters, Marisa Beunk, Tame Jansen, Annelotte Bex, Amy Seegers, Silvy Vermeulen en Stan Reijnen, als 2e jaars blokfluiters, hun diploma. Het was weer de moeite waard. zie de foto's.   dscf5769blokfluiters

 


 Sinds twee jaar bestaat er een nauwe samenwerking tussen de Ooijse Toekomst, Drumfanfare Eendracht en basisschool Op Weg.

Het doel van deze samenwerking is kinderen uit Ooij kennis te laten maken met muziek. Marjan Jacobs geeft op maandagen muziekles in alle groepen. Daarnaast geeft zij wekelijks blokfluitles voor de liefhebbers waarbij de basisbeginselen van zelf muziek maken worden bijgebracht.Graag willen we aan iedereen laten horen waar de kinderen dit schooljaar op muziekgebied mee bezig zijn geweest.

Daarom hebben we een muzikale avond georganiseerd op het schoolplein van onze basisschool.

 

 

Programma

 

18:30 – 19:00 Rondgang door het dorp

19:00 – 19:15 Vendelen door de jeugdvendeliers van de schutterij

19:15 – 20:15 Optreden alle groepen ( 1/2, 3/4, 7, 5/6, 8)

20:15 – 20:30 Ooijse Toekomst met blokfluiters

20:30 – 20:45 Majorettes van de schutterij

20:45 – 21:00 Drumfanfare met blokfluiters

21:00 – 21:15 Diploma-uitreiking 2e jaars blokfluiters

 

Hopelijk mogen wij veel mensen begroeten die de kinderen komen ondersteunen en aanmoedigen.

 

Bij slecht weer komt de rondgang door het dorp te vervallen en zullen de optredens gehouden worden in de centrale hal van de school.

 

Met muzikale groeten,

Ooijse Toekomst, Drumfanfare Eendracht en Basisschool Op Weg